Kvinnelaget fra Agder og Rogaland arrangerte 15. juni Kvinneakademia Sør-Vest. Vi ønsket å gi inspirasjon, påfyll og gode råd til alle engasjerte kvinner med hovedfokus på dem som stiller til valg til høsten.

Likestilling handler om at alle skal ha mulighet til å delta i samfunnet. Ung, gammel, minoriteter, kvinner, mennesker med funksjonsnedsettelser, osv. Blant inviterte var Hege Forus, vellykket grunder, som hadde et foredrag om hvordan kan kvinner ta mer plass. Hovedkonklusjonen på innlegget var at det lønner seg å satse på kvinner. Det lønner seg å satse på alle. Heges presentasjon engasjerte og skapte debatt i salen også blant menn.

Astrid Knutsen Hårstad, leder av Venstrekvinnelaget, hadde et interessant innlegg hvordan VK ønsker å løfte kvinner i politikken.

Venstrekvinnelaget ønsker å lage flere slike inspirerende møtepunkter for kvinner.

Kategorier: Nyheter