Venstre må få flere kvinnelige politikere

28. november 2017 19:28 Ingen kommentarer 3

På Vensres landskonferanse i helgen arrangerte Venstrekvinnelaget seminaret «Hvordan rekrutterer og bygger vi kvinnelige kandidater?». – Målet var å gi Venstres politikere fra hele landet en vekker og en verktøykasse å ta med hjem til de kommende nominasjonsprosessene, hvor de fremtidige lokalpolitikerne skal velges, sier Venstrekvinnelagets leder Naomi Ichihara Røkkum.Venstres landskonferanse den 21.-22. oktober samlet Venstres folkevalgte og tillittsvalgte politikere. Styremedlem i Venstrekvinnelaget, Annamaria Gutierrez, arrangerte seminaret om hvordan rekruttere kvinnelige kandidater. Innledningen fra markedsdirektøren i Munchmuseet, som har jobbet målrettet mot kvinner engasjerte, og trigget en god diskusjon i etterkant. Det var godt oppmøte med både menn og kvinner fra hele landet. Røkkum holdt senere en innledning for hele landskonferansen om hvordan rekruttere kvinnelige kandidater.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: