På Vensres landskonferanse i helgen arrangerte Venstrekvinnelaget seminaret «Hvordan rekrutterer og bygger vi kvinnelige kandidater?». – Målet var å gi Venstres politikere fra hele landet en vekker og en verktøykasse å ta med hjem til de kommende nominasjonsprosessene, hvor de fremtidige lokalpolitikerne skal velges, sier Venstrekvinnelagets leder Naomi Ichihara Røkkum.Venstres landskonferanse den 21.-22. oktober samlet Venstres folkevalgte og tillittsvalgte politikere. Styremedlem i Venstrekvinnelaget, Annamaria Gutierrez, arrangerte seminaret om hvordan rekruttere kvinnelige kandidater. Innledningen fra markedsdirektøren i Munchmuseet, som har jobbet målrettet mot kvinner engasjerte, og trigget en god diskusjon i etterkant. Det var godt oppmøte med både menn og kvinner fra hele landet. Røkkum holdt senere en innledning for hele landskonferansen om hvordan rekruttere kvinnelige kandidater.

Kategorier: Politikk