«Kvinner må løfte hverandre» oppfordrer leder av Venstrekvinnelaget Naomi Ichihara Røkkum på nettverksmøte om kvinner og suksess. Buskerud Venstrekvinnelag inviterte inspirerende kvinner på tvers av fag og profesjon til kulturhovedstaden Vestfossen.

Formålet med kvelden var å skape en arena for kvinner på tvers av fag og profesjon, og rette oppmerksomhet mot kvinner med initiativ og tro på egne ideer, kvinner som tar plass i samfunnsdebatten og kvinner som ønsker å heie fram andre kvinner.

– Vi må løfte, støtte og knytte nettverk med andre kvinner. Og dette handler ikke om en stakkarsliggjøring. Det handler om at alle kvinner må få muligheten til å utnytte sitt potensiale til det ytterste, fremhever Venstrekvinnelagsleder Røkkum. 

Nettverksmøtet kunne by på et stjernelag med innledere med svært variert bakgrunn, nydelig mat, lansering av ny vin og god stemning. Disse innledet:

-Zy Kristoffersen, grunnlegger av Lion Healthcare Europe

-Silje Sjursen Skiphamn, politisk journalist i VG

-Sandra Abrahamsen og Sofie Løvstad, Kragerø miljø og østers UB

-Sunniva Djupedal de Villiers, produktdesigner og entreprenør

-Melinda Williams Hennum, grunnlegger av Grun̈derpikene i Lier

-Naomi Ichihara Røkkum, leder av Norges Venstrekvinnelag

-Rebekka Borsch, stortingskandidat for Buskerud Venstre


0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.