Lørdag 28. januar ble Naomi Ichihara Røkkum (30) valgt som leder av Norges Venstrekvinnelag på landsmøtet i Oslo. Naomi har hatt verv/ansatt i den liberale familien lokalt, nasjonalt og internasjonalt, blant annet som valgkamprådgiver for Venstre og som generalsekretær for International Federation of Liberal Youth (IFLRY). Hun har i tillegg hatt tillitttsverv i om lag ti organisasjoner. Naomi har bachelorgrader i sosiologi og statsvitenskap, samt en mastergrad i statsvitenskap, og jobber til daglig som seniorrådgiver i Samskipnadsrådet. Nå tar Naomi over stafettpinnen fra tidligere leder i Venstrekvinnelaget Amanda Schei.

– Jeg er utrolig takknemlig for tillitten og ser frem til å jobbe sammen med et svært kompetent styre. Vi skal løfte kvinnelige politikere, være likestillingstenketank for Venstre og fremme liberal feminisme, sier den nyvalgte lederen.

Med seg i styret har hun:

Politisk nestleder Aud Jetvik, Troms

Økonomiansvarlig Annamaria Gutierrez, Rogaland

Medlemsgeneral May-Brith Døssland, Oslo

SoMe-ansvarlig Birgitte Kleivset, Agder

Informasjonsansvarlig Lill Eva Bråthen, Sør-Trøndelag

Kandidatansvarlig Trine Noodt, Finnmark

Vara:

Ingrid Keenan, Oslo

Elisabeth Klette, Rogaland

Astrid Ulvestad, Møre og Romsdal

Randi Olsen, Nordland

Ingvild Tautra Vevatne, Akershus


0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: