Venstrekvinnelaget er i ferd med å legge bak seg et svært fremgangsrikt år. Vi er blitt flere medlemmer, vi har fått vedtatt en politisk plattform og vi har fremmet mange flere politiske uttalelser enn årene før.

snitt peppis

Foto: kate

Vi har også bygget opp et godt nettverk av aktive fylkeslag, og der vi ikke har fylkeslag, har vi, nesten i alle fylker, en aktiv kontaktperson.
For første gang har vi også etablert et nært samarbeid med kvinneorganisasjonene i de andre borgerlige partiene. Vi har hatt flere åpne arrangementer, og flere medlemsmøter enn noen gang før! Rent praktisk har vi også fått ny visuell profil i 2014. Så vi føler virkelig at vi har vind i seilene, 2014 har vært et godt år!

Vi håper på at 2015 blir like fremgangsrikt, og da trenger vi deg på laget!

30. og 31.januar 2015 har vi i Venstrekvinnelaget vårt landsmøte i Oslo, på Venstres hus. Da håper vi på å treffe deg. Dersom du skal ha stemmerett i landsmøtesakene, må du huske å betale din kontingent før årsskiftet. (Dersom du mangler kontingentkravet, ta kontakt via epost nvk@venstre.no)
Fylkeslagene har et gitt antall delegater basert på antall betalende medlemmer. Har du lyst til å delta, så ta kontakt med din fylkesleder.

Dersom du ønsker å markedsføre NVK i ditt nærmiljø, kan du få tilsendt brosjyrer og info fra oss. Bare skriv en melding til nvk@venstre.no, så hjelper vi deg.

God jul ønskes alle våre medlemmer!

Julehilsen fra
Norges Venstrekvinnelag
Åsta Årøen, leder

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.