Over 800 kvinner lever på kode 6, med samfunnets sterkeste grad av beskyttelse, og selv Kripos er bekymret over den store andelen partnerdrap i Norge. Hvorfor er det sånn og hva kan vi gjøre for å endre på dette?

Helene Guåker

Foto: Hamar Arbeiderblad

Under Arendalsuka, onsdag, 13. august 2014 blir det debatt med blant annet Helene Guåker, Tove Versland fra krisesenteret og NVK`s Kristin Øygarden som ordstyrer. Initiativtaker er Norges Venstrekvinnelag NVK.

Debatten innledes med at Helene Guåker leser fra «Vil ikke reise, kan ikke bli», en roman om å elske en mann som truer med å drepe. Helene Guåker har studert kunst og håndverk, språk og litteratur. Hun har dessuten gått på forfatterstudiet i Tromsø og Bø. Hennes nye roman, «Vil ikke reise, kan ikke bli» tar opp hvor vanskelig det er å gå når det viser seg at en relasjon er alt annet enn perfekt.

Tid: Onsdag kl 16:00-17:30
Sted: Cafe Victor
Panel: TBA

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.