Styret fokuserte på årsmøtesaker og seminaret lørdag 29.januar om sosialt entreprenørskap

Tilstede: Ulla, Ida, Liv, Torild og Mirjam

1. Referat fra styremøtet 24.november 2010.
Vedtak: Godkjent

2. Årsmøte i NVK i Oslo, 28.-29.januar 2011, med seminar om sosialt entreprenørskap på lørdag.

Vedtak:
Sosialt entreprenørskapsseminar lørdag 29.januar: Katinka Leine Greve, Ferd og Johannes Heggdal, Kirkens Bymisjon, kommer for å holde innledning. Toril Berge, NAV forespørres også. Torild kontakter høyrekvinnene, Helga Pedersen og Tina Kornmo og Odd Einar Dørum med tanke på en paneldebatt om temaet. Arrangementet blir åpent for alle.

Årsmøtesaker fredag 28.januar på Venstres Hus: Liv forbereder årsregnskap 2010 og oversikt over betalende medlemmer, Torild årsmelding 2010, Mirjam utarbeider dagsorden og program for årsmøte og seminar. Torild bestiller bord hos Mehfel til kl 20 på fredag. Ida forbereder politisk uttalelse om surrogatmødre, Liv og Torild om kvinner og velferd. Torild holder en politisk appell under åpningen av årsmøtet.

3.Eventuelt
Ingen saker under eventuelt

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.