Et varmere Norge – seminar om sosialt entreprenørskap

4. desember 2010 15:52 Ingen kommentarer 0

Venstrekvinnelaget arrangerer seminar om sosialt entreprenørskap på Litteraturhuset i Oslo 29.januar 2011, kl 10 30. Seminaret er åpent for alle og kanskje kommer Jens – kommer du?

Torill skogsholm

Foto: privat

Venstrekvinnelaget ønsker å sette fokus på sosialt entreprenørskap og mer fokus på løsninger på samfunnets sosiale utfordringer. Til å snakke om et varmere Norge har vi fått spennende innledere som Direktør for sosiale entreprenører i Ferd, Katinka Greve Leiner og Johannes Heggland fra Kirkens Bymisjon.

Venstrekvinnelaget utfordrer sentrale politikere fra Høyre og Ap til å debattere temaet med Venstres ordførerkandidat i Oslo, Odd Einar Dørum. I tillegg kommer NAV for å delta i debatten om sitt arbeid for et varmere Norge. Torild Skogsholm, leder i Norges Venstrekvinnelag vil lede seminaret og debatten.

Ta turen til Litteraturhuset, bli med på en spennende seminardag og en politisk start på valgåret 2011.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: