Venstrekvinnelaget arrangerer seminar om sosialt entreprenørskap på Litteraturhuset i Oslo 29.januar 2011, kl 10 30. Seminaret er åpent for alle og kanskje kommer Jens – kommer du?

Torill skogsholm

Foto: privat

Venstrekvinnelaget ønsker å sette fokus på sosialt entreprenørskap og mer fokus på løsninger på samfunnets sosiale utfordringer. Til å snakke om et varmere Norge har vi fått spennende innledere som Direktør for sosiale entreprenører i Ferd, Katinka Greve Leiner og Johannes Heggland fra Kirkens Bymisjon.

Venstrekvinnelaget utfordrer sentrale politikere fra Høyre og Ap til å debattere temaet med Venstres ordførerkandidat i Oslo, Odd Einar Dørum. I tillegg kommer NAV for å delta i debatten om sitt arbeid for et varmere Norge. Torild Skogsholm, leder i Norges Venstrekvinnelag vil lede seminaret og debatten.

Ta turen til Litteraturhuset, bli med på en spennende seminardag og en politisk start på valgåret 2011.

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.