Styret oppsummerte Ulvikseminaret og la planer for høst og vinter 2010/2011

1. Referat fra siste styremøte i Norges Venstrekvinnelag, NVK
Vedtak: Godkjent

Seminar om etablerere og næringspolitikk, 3.-5.september 2010
Venstrekvinnelaget arrangerte høstkonferanse i Ulvik med tema næringspolitikk og gründere. Variert og fint program. Birgit Nistad, fra Nistadgruppen kan være en ressursperson for Venstres politiske arbeid, og både hun Kvinnovasjonsprogrammet til Innovasjon Norge er aktuelt å foreslå i programmet for Landsmøtet i 2011.

2. Landsstyremøte og kommunalkonferansen 1.-3.oktober
Norges Venstrekvinnelag jobber videre med å synliggjøre tiltakene i Voldtektsutvalgets innstilling. Paradoksalt heter rapporten «Fra ord til handling», selv om ingenting har skjedd. Styret fremmer et forslag til uttalelse på helgas Landsstyremøte. Anne Maria lager utkast og sender rundt til styret.

3. Temamøte om barnevern i Oslo
Liv får tak i foredragsholdere, Torild bestiller lokale og seminaret flyttes til 6.november. Liv sender utkast til program til Mirjam som legger ut sak på hjemmesidene så raskt som mulig.

4.Årsmøte 2011. Styret besluttet å legge årsmøtet til 28.-29.januar 2011 i Oslo. En egen sak legges ut på hjemmesidene om dette.

4. Eventuelt Anne Maria orienterte om sitt foredrag om voldtektsutvalgets arbeid og forslag til tiltak på den Nasjonale konferansen om voldtekt, 10.sept i Den Gamle Logen i Oslo.

Venstrekvinnelaget ønsker å bistå kvinnelige listekandidater og lager en invitasjon til å ta kontakt med oss på nettsidene. Åsta formulerer innholdet, Mirjam sjekker ut teknisk løsning og legger ut saken, Torild, Åsta, Mirjam og Liv stiller opp som mentorer.

Referent Mirjam Engelsjord

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.