Venstrekvinnelagets høstsamling i Ulvik hadde fokus på tilrettelegging for næringsutvikling og kvinnelige gründere

Venstrekvinnelagets høstsamling i Ulvik hadde fokus på tilrettelegging for næringsutvikling og kvinnelige gründere og ble en interessant affære for lydhøre deltakere. Gjennom erfaringene til lokale kvinnelige gründere fikk helgens deltakere innblikk i både utfordringer og muligheter knyttet til etablering av lokal virksomhet.

Ordfører Mona Hellesnes innledet om Ulviks bygde- og næringsutviklingsprosjekt, som gjennom støtte og veiledning til nye etablerere kan vise til gode resultater. I tillegg holdt Kvinnovasjon Voss innlegg om et nasjonalt prosjekt som gjennom organisert kursing av kvinnelige gründere har som målsetting å realisere potensialet i nettopp denne gruppen etablerere.

I tillegg til næringsutvikling, sto miljø på programmet under helgens samling. Fokus på ny teknologi og konkrete, bærekraftige løsninger er saker Venstrekvinnelaget vil jobbe videre med framover. Den høyaktuelle kraftlinjesaken i Hardanger ble også diskutert, og lærdom fra denne er gull verdt å ta med seg i framtidige aksjoner for gode miljøsaker.

Hardanger viste seg fra sin beste side under helgens arrangement, med strålende vær og vestlandsk idyll. Med ordføreren som vertskap og guide ble deltakerne godt ivaretatt og de fikk i tillegg stifte bekjentskap med flere av de mange unike og lokale attraksjonene i bygda.

Ida Johnsen, styret i NVK

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.