Venstrekvinnelaget arrangerer høstmøte i naturskjønne Hardanger og Venstres ordfører Mona Hellesnes er vertskap. Tema for samlingen er etablerere og næringspolitikk, men det vil også bli markering og fokus på den planlagte og omstridte kraftledningen i Hardanger, etterfulgt av en befaring for å se hvor monstermastene er tenkt å krysse fjorden.

1. Referat fra siste styremøte i Norges Venstrekvinnelag, NVK
Vedtak: Godkjent

2. Seminar om etablerere og næringspolitikk, 3.-5.september 2010
Venstrekvinnelaget inviterer til høstkonferanse i Ulvik med tema næringspolitikk og gründere. Venstrekvinnelagets styre samles til styreseminar fredag 3.sept. i Ulvik. Seminarstart forøvrig skjer lørdag formiddag, 4.sept ved ordfører Mona Hellesnes og Venstrekvinnelagets leder Torild Skogsholm. Borghild Tenden deltar og redegjør for Venstres næringspolitiske arbeid på Stortinget. Profilerte kvinnelige gründere fra Hardanger deler sine erfaringer, suksesser og fiaskoer som etablerere. Søndag blir det befaring for å se hvor monstermastene er tenkt å krysse Sørfjorden, samt bedriftsbesøk i Ulvik. Ansvar for programmet: Åsta, Torild og Mona Hellesnes.

3. Venstrekvinnelagets samling i Oslo 12.-13.november
Kvinnesamling i regi av Venstrekvinnelaget i Oslo, 12.-13.november, med tema barnevern. Anne Maria og Liv jobber videre med program og arrangementet forøvrig.

4. Eventuelt
Årsmøte 2011. Styret diskuterte innhold og årsmøtedato, men var enige om å sjekke når Akershus og Oslo Venstre har sine årsmøter, før endelig dato fastsettes.

Venstrekvinnelagets rolle i nominasjon og lokalvalgkamp 2011. Styret diskuterte NVKs rolle og engasjement i forhold til kvinnelige kandidater til lokalvalget.
Vedtak: Mirjam, Liv og Åsta arbeider videre med planer om seminar og annen oppfølging for kvinnelige kandidater. Stikkord kan være presentasjon og mediearbeid, forhandlinger og konstituering.

Oppnevning av representant i Referansegruppe for 100årsjubileet for allmenn stemmerett i Norge.
Vedtak: Torild forespør Anne Solsvik, leder i Unge Venstre om hun kan representere Venstrekvinnelaget i denne gruppen.

Referent Mirjam Engelsjord

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: